Danselederen

I en folkedanserforening har danselederen meget at skulle have sagt!

Hun tilrettelægger aftenens forløb, så alle har glæde af at komme. Alle danse bliver forklaret, så man efter kort tid i foreningen kan følge med.

Hver aften kommer til at bestå af en blanding af danse, man allerede har lært at kende, med et let drys af nyt, så der også er nye udfordringer for de erfarne.

Sæsonen 2016-17 startede med en større omvæltning i foreningen, idet vores mangeårige leder Tove Juhl måtte stoppe af helbredsmæssige årsager. 27 år blev det til, hvor vi har haft stor glæde af hendes humør og fine måde at lede på.

Kun et år kunne vi beholde Grethe Juul fra Odder, som overtog posten på bedste vis. Så måtte hun skære ned på sit aktivitetsniveau, også af helbredsgrunde.

Nu har Conny Jakobsen fra Rødding ved Viborg sagt ja til at overtage opgaven som danseleder. Allerede efter de første par aftener i den nye sæson er vi sikre på, at vi har været rigtig heldige at få Conny til at overtage posten!

Danselederen:

Spillemændene:

Levende og glad spillemandsmusik hver eneste danseaften!

I Låsby og Omegns Folkedanserforening tillader vi os (ligesom de fleste andre folkedanserforeninger) den luksus at have levende musik hver eneste danseaften.

Vores spillemand på violin, Peter Bartholdy, har spillet for os siden 1985. Og for fire år siden fik vi en ny harmonikaspiller, Lise Christiansen, som er blevet en stærkt værdsat makker for Peter.

Musikprøverne på forsiden er prøver på, hvad den "gamle" besætning bestående af Peter og makkeren gennem 25 år, Ingolf Ryum-Nielsen, kunne få ud af god, gammel spillemandsmusik.
Vi regner med på et tidspunkt at kunne præsentere optagelser med det nye makkerpar!